Jubileumboek "Terlinden, portret van een gehucht"


Het boek beschrijft in acht hoofdstukken allerlei aspecten van de geschiedenis van Terlinden en van de Jonkheid , geïllustreerd met tal van oude en nieuwe foto's. Het boek portretteert ook alle woningen en (vrijwel) alle gezinnen van Terlinden, in kleur, zodat het een bijzonder tijdsdocument is geworden over Terlinden en zijn inwoners.
Bij het boek hoort een DVD waarop bijna 600 oude en meer recente foto's van Terlinden staan, tal van film- en videofragmenten en enkele geluidsopnamen.
Boek en DVD kosten samen 25.- euro , maar voor dat geld hebt U dan ook een uniek document over Terlinden in handen, waaraan U vele uren plezier kunt beleven, bladeren, lezend en foto's kijkend, en bovendien is de DVD goed voor een paar uur kijkplezier.

Het boek is te koop bij Fam Wouters, Gulperstraat 5, 6255 Noorbeek (Terlinden). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maurice Wouters, 0615007366, mauricewouters@hotmail.com

Aan dit boek werk(t)en mee...

Peter Duizings (Oud bestuurslid), Bert Wouters (Oud bestuurslid), John Reijnders (Oud bestuurslid), Pierre Kroonen (Oud bestuurslid), Mark Klaassens (Penningmeester), Richard Klaassens (Secretaris), Mauurice Wouters (Kapitein), Sjef Kusters (Eindredacteur), Luc Wolters (Historicus), Wesley Didden (Lay-out en vormgeving), Jolanda Pricken (Illustraties), Robin Duizings (DVD) en Janneke Goenga en Pieter de Vries uit Texel (Fotokatern met huizen en inwoners Terlinden)

Klik hier voor het krantenartikel in Dagblad de Limburger, 07 Juni j.l.

Klik hier voor het krantenartikel in Heuvelland Actueel, 02 Juli j.l.

Klik hier voor het krantenartikel in de Trompettor, 02 Juli j.l.

Klik hier voor het krantenartikel in het Zondagnieuws, 06 Juli j.l.

Klik hier voor het krantenartikel in de Etalage, 09 Juli j.l.

Klik hier voor het radiofragment op L1, 14 Juli j.l.

Klik hier voor het tvfragment op L1, 15 Juli j.l

Klik hier voor het tvfragment op TV Limburg, Juli j.l.